16 juli 2019

Media Perspectives tijdens Dutch Media Week

Laatste update: 3 okt '19 - 11:11

Welke impact heeft media op jouw leven? Hoe ontstaan de mooiste verhalen en welke diverse technieken schuilen hierachter? Van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019 draait het in heel Hilversum om de impact van media op ieders leven. Bezoek tijdens deze vierde editie van Dutch Media Week inspirerende bijeenkomsten, neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met toffe media-innovaties.

Media Perspectives tijdens de Dutch Media Week

Tijdens de Dutch Media Week organiseren wij verschillende activiteiten voor professionals:

Dutch Media Week

Dutch Media Week is hét mediafestival van Nederland waar the heart of the story centraal staat. Van 4 t/m 13 oktober 2019 kan heel Nederland – van jong tot oud, van gebruiker tot professionele mediamaker – zich onderdompelen in, laten verrassen en inspireren door en leren met media. Van creatie en techniek tot de impact die media hebben op ieders leven. Een festival waarin bijzondere en actuele verhalen van – en over – media verteld en ontdekt worden.

Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.  www.dutchmediaweek.nl