18 maart 2020

Coronamaatregelen Media Perspectives

Laatste update: 17 mrt '21 - 12:12

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Ook wij nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. In dit artikel lees je meer over onze maatregelen, die in ieder geval t/m 28 april van kracht zijn.

Activiteiten

Om bijeenkomsten van grote groepen mensen te voorkomen is een groot deel van onze activiteiten tot 6 april gecanceld. Waar mogelijk zullen we de activiteiten waar (gecanceld) achter staat opnieuw inplannen op een later moment in het jaar. We houden je daarvan uiteraard op de hoogte. Alle deelnemers die zich al hadden aangemeld voor een van de bijeenkomsten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Lesprogramma’s die al gestart zijn zullen we zoveel mogelijk online aanbieden. Als je vragen hebt over een activiteit kun je altijd contact met ons opnemen via +31 035 677 75 07 of een email sturen naar communicatie@mediaperspectives.nl.

Online aanbod

Hoewel live cursussen en opleidingen tijdelijk niet door kunnen gaan, hebben we ook online aanbod beschikbaar. Nu je veel thuis werkt dus een uitgelezen kans om ook vanachter je bureau je vaardigheden en skills te ontwikkelen. Kijk voor ons online aanbod in onze Academy. Ook kun je even kijken naar het online aanbod van House-in-training; zij bieden tot 6 april gratis online cursussen aan.

Kantoor

Onze medewerkers werken grotendeels vanaf huis en zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar. Mocht je een meeting hebben en je afvragen of deze doorgaat, neem dan contact op met de betreffende collega. Wanneer we wel op kantoor zijn nemen we de volgende hygiëne-maatregelen in acht:

  • We schudden tijdelijk geen handen meer
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand als we met je in gesprek zijn
  • We volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op
  • We beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik
  • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet op kantoor werken

Indien de situatie en/of de richtlijnen veranderen, zullen we daar zo snel mogelijk over communiceren. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!