26 maart 2019
tech summercamp Talent Tech

IT-talent naar het Media Park tijdens Tech Summercamp

Laatste update: 17 mrt '21 - 13:13

Jonge IT’ers zien de media-industrie niet vanzelfsprekend als toekomstig werkveld. Oorzaak daarvoor is niet, zoals vaak gedacht, de lage startsalarissen, maar onbekendheid van de complexe IT-vraagstukken die in onze industrie de orde zijn. Daarom neemt Media Perspectives het initiatief om deze zomer Tech Summercamp te organiseren.

Tijdens Tech Summercamp brengen we studenten/afgestudeerden en mediabedrijven bij elkaar in een driedaagse pressure cooker. De deelnemers krijgen op dag 1 een IT vraagstuk voorgeschoteld waar ze in scrumteams mee aan de slag gaan. Na drie dagen presenteren ze hun oplossing(en). Ook bedrijfsrondleidingen zijn onderdeel van het programma, waarin deelnemers een kijkje achter de schermen krijgen bij de deelnemende bedrijven.

Daarmee biedt Tech Summercamp studenten en afgestudeerden een uitgelezen kans om niet alleen te proeven, maar aan den lijve te ondervinden welke IT-vraagstukken ons bezig houden. Voor bedrijven biedt Tech Summercamp uitstekende mogelijkheden om IT-Talent te scouten en recruiten voor stages, afstudeeropdrachten, tijdelijke projectkrachten (bijbanen) en vacatures.

Meer weten over het concept en mogelijkheden om deel te nemen? Neem dan contact op met Marlies van de Meent.