8 september 2023

David’s Foodfest | 1-jarig jubileum

Laatste update: 8 sep '23 - 14:14

Na een grote verbouwing opende David’s Bar & Restaurant vorig jaar zijn deuren op het Media Park. Een lang gekoesterde wens van vele Media Parkers, die het de hoogste tijd vonden voor een plek waar je elkaar tijdens en na werktijd kunt ontmoeten. Om het 1-jarig jubileum te vieren, is er op 14 september een gezellig foodfest. Wij vroegen David de Boer, mede-eigenaar van David’s, hoe hij het afgelopen jaar heeft beleefd.

Meld je hier aan voor 14 september

Rollercoaster

David: “Het eerste jaar was heel spannend, een ware rollercoaster! We hebben ontzettend veel dingen gedaan: grote borrels en events gehost, crewcatering verzorgd voor talkshows en we zijn een pop up restaurant gestart in de Hub aan de blusvijver. Kortom, een mega druk, maar succesvol jaar.”

De drukste momenten zijn toch wel vaak rond lunchtijd. Dan is het even hectisch en staat het team op scherp. David: “We zien qua bezoekers ook van alles voorbijkomen: van professionals die op het Media Park werken en bewoners uit de omgeving tot bezoekers van Beeld & Geluid en gasten die een talkshow hebben bijgewoond.”

En wat was het hoogtepunt? David: “Dat moet de decembermaand zijn geweest. Toen stonden er zoveel leuke dingen in de agenda. Er hangt dan een hele feestelijke sfeer; iedereen is vrolijk, dat maakt het extra bijzonder.” Een ander hoogtepunt noemt hij de campusborrels die hij in samenwerking met Media Perspectives gedurende het jaar heeft georganiseerd. David: “Die waren erg succesvol, met altijd een super leuke sfeer en goede opkomst. Dat moeten we dit jaar ook zeker voortzetten.”

Foodfest 14 september

Het 1-jarig bestaan moet natuurlijk gevierd worden. En wie jarig is trakteert. Daarom organiseert David’s op donderdag 14 september een foodfest voor alle Media Parkers. Een bedankje voor iedereen die het afgelopen jaar is geweest. David: “Samen met onze gasten hebben we David’s gemaakt tot wat het nu is, een plek waar je kunt genieten van goed eten en mooie herinneringen kan maken.”

Tijdens het foodfest kun je aan de bar van de open keuken de meest populaire gerechtjes van het afgelopen jaar bestellen. Bij binnenkomst krijg je een glaasje bubbels en wordt de hele avond rondgegaan met lekkere hapjes. Om het af te maken heeft David’s de enorm geliefde band ‘Mom’s Finest’ weer geboekt om te komen spelen. Ben jij erbij? Meld je hier aan! 

David’s Bar & Restaurant

Het restaurant is inmiddels uitgebreid met een groot terras aan het Joop van den Endeplein, waar je zomers heerlijk van de zon kunt genieten. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner en er is een aparte vergaderruimte die je kunt huren. Kijk voor meer informatie op de website.