8 november 2017
call Data

Save the date voor de data4media meetup in januari 2018

Laatste update: 18 mei '18 - 14:14

In de afgelopen nieuwsbrieven hebben we aandacht besteed aan het fieldlab dat we gaan inrichten voor data4media. Heb je veel data die je vertrouwelijk zou willen laten minen? Wil je in een data sandbox iemands data uitpluizen? Weet je veel van je publiek, maar nog niet hoe je dat kunt benutten om je aanbod relevanter te maken? In dit fieldlab gaan we in verschillende samenstellingen ontdekken wat de kansen en valkuilen van data4media zijn.

Eerst bouwen we de community en halen we vragen op, vervolgens richten we fieldlabs in om die vragen te beantwoorden en gaan we aan de slag. Onderwerpen zijn de rol van data in media, maar ook wat media voor de communicatie van data kunnen betekenen, bekeken vanuit massa-media, vanuit 1:1 digitale communicatie, programmatic, traditionele vorm, user-interfaces, etc. Het #hoedan bepalen we samen.

De eerste bijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 17 januari van 10.00-12.00 op het Media Park in Hilversum. Save the date! In de komende weken komen we met meer informatie. Heb je je nog niet als geïnteresseerde opgegeven voor onze data4media community, stuur dan svp een mail aan data4media@immovator.nl om je aan te melden.