19 maart 2018
call mediamatters Business

Innovatieve startups gezocht voor MediaMatters

Laatste update: 18 mei '18 - 15:15

MediaMatters, de Nederlandse innovatie accelerator, is constant op zoek naar internationaal georiënteerde startups en scale-ups die actief zijn in de gebieden content, advertising en technologie en daarmee toegevoegde waarde kunnen bieden voor media bedrijven. Voor de volgende ronde kunnen startups en scale-ups zich nu aanmelden!

MediaMatters biedt startups en scale-ups toegang tot de Nederlandse markt om hun business uit te breiden. Zo word jouw bedrijf verbonden aan enkele vooraanstaande Nederlandse mediabedrijven en krijg je de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen op te zetten met de deelnemende bedrijven als launching partner. Ook coaching en training zijn onderdeel van het programma. Kijk voor meer informatie over het programma van MediaMatters op deze pagina.

Innovatieve startups en scale-ups die oplossingen bieden die mediabedrijven kunnen helpen met hun uitdagingen worden uitgenodigd om zich aan te melden voor het MediaMatters programma. Ben je enthousiast om samen met mediabedrijven aan ‘the next big thing in media’ te werken? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Aanmelden voor ronde 1 van 2018 is nu mogelijk. Schrijf je snel in via het registratieformulier als je geïnteresseerd bent in deelname. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. De ‘MatchMaking Days’, de dagen waarop je gekoppeld wordt aan Nederlandse mediabedrijven én werkt aan het verscherpen van je eigen propositie, vinden plaats op 24 en 25 mei in Amsterdam.