11 oktober 2023

Nieuw: Brasserie Villa Heideheuvel

Laatste update: 11 okt '23 - 16:16

Het Media Park heeft er een nieuwe lunch- en dinerlocatie bij: Brasserie Villa Heideheuvel. Verscholen in het groen aan het einde van de Rudi Carellaan ligt het historische pand Villa Heideheuvel, waar ooit de eerste tv-opname werd gemaakt. Sinds een aantal jaar is het in gebruik als lesrestaurant door studenten van de opleiding Hospitality Studies van het Mbo College Hilversum. Onder begeleiding van ervaren docenten leren ze hier alle vaardigheden die ze nodig hebben voor een baan in de horeca.

Tot voor kort heette het lesrestaurant ‘The Canteen’ en kon je er alleen terecht voor lunch. Na de zomer is besloten de koksopleiding naar het Media Park te verplaatsen en het restaurant een grote make-over te geven. Met een nieuwe keuken, moderne meubels en een prachtige grote bar heeft het restaurant een compleet nieuwe uitstraling gekregen. En daar hoort uiteraard ook een nieuwe naam bij.

Lunch, diner en vergaderen

Sinds oktober is lesrestaurant Brasserie Villa Heideheuvel officieel geopend. Met een fijn uitzicht op de verassende tuin die rondom de villa ligt, is het een heerlijke plek om even te ontspannen. Je kunt er van maandag t/m vrijdag terecht voor lunch en een borrel en op dinsdag, woensdag en donderdag ook voor een diner. De brasserie heeft tevens een aparte vergaderruimte die plaats biedt aan max. 14 personen. Ook is het mogelijk de brasserie af te huren voor een feestelijke aangelegenheid.

Kortom, een prachtige nieuwe plek op het Media Park om te lunchen met een klant of om het afscheid te vieren van een collega. Uiteraard kun je er ook terecht voor een broodje of salade to-go, dus ga zeker eens langs in je lunchpauze!

Kijk voor meer informatie op de website van Brasserie Villa Heideheuvel.