3 maart 2020
mediamatters radioshow Business

Joris van Heukelom (MakerStreet) te gast in MediaMatters-radioshow

Joris van Heukelom
Laatste update: 5 mrt '20 - 13:13

Joris van Heukelom (MakerStreet) is donderdag 5 maart te gast in de MediaMatters-radioshow. Hij werkte onder meer bij MTV, KPN en Sanoma. Jarenlang was hij als profeet van de digitale revolutie jarenlang een graag geziene spreker op congressen. In 2011 zei Joris de mediawereld vaarwel en startte MakerStreet, een ‘full-service digital transformation agency’.

Joris van Heukelom mag dan niet meer zo op de voorgrond treden, dat wil niet zeggen dat hij geen mening meer heeft. In MediaMatters spreekt hij met presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk onder meer over zijn nieuwe passie: product development en service design. Maar natuurlijk ook over de digitale transformatie van bedrijven en de broodnodige innovatie.

MediaMatters is een programma over innovatie in de media. De radioshow is elke eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 te beluisteren op New Business Radio. Daarna is de uitzending ook als podcast beschikbaar. MediaMatters is een project van de stichting Media Perspectives.