7 augustus 2020

Dutch Media Week 2020

Dutch Media Week
Laatste update: 25 sep '20 - 13:13

Tijdens de Dutch Media Week (3 t/m 11 oktober 2020) organiseert Media Perspectives een breed scala aan activiteiten. Innovatie in de media-industrie staat hierin centraal. Zo is er onder andere een speciale editie van de MediaMatters MatchMaking Day, organiseren we samen met Beeld en Geluid een Cross Media Café over een actueel mediathema, en proberen enkele teams van jonge IT-talenten binnen 1 dag een complex mediavraagstuk te kraken tijdens de Media Hack Day.

Jouw organisatie of project op Dutch Media Week?

Wil jij ook profiteren van het enorme platform dat Dutch Media Week heeft, zowel in de programmering als in de communicatie? DMW zorgt dat jouw organisatie en projecten tijdens deze editie onder de aandacht worden gebracht! Je kan rekenen op een miljoenenpubliek aan communicatiebereik, aantrekkelijke tegenprestaties qua zichtbaarheid, hospitality en activatie van je merk.

Interesse? 

Meld je hier aan als partner, of neem contact op met:

Herman Dummer – herman@dutchmediaweek.nl / 06 53 26 37 00
Antal van Elsen – antal@dutchmediaweek.nl / 06 51 76 68 04

 

Dutch Media Week 

Beeld en Geluid organiseert van 3 t/m 11 oktober 2020 met een groot aantal partners het mediafestival Dutch Media Week dat dit jaar in hybride vorm plaatsvindt. Het thema Anytime Anyplace sluit aan bij de events die zowel op locatie als online plaatsvinden, voor zowel professionals als publiek.

Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum, Hilversum Marketing en Stadsfonds Hilversum.  www.dutchmediaweek.nl