6 januari 2021
newbe mediamatters radioshow Business

Jeroen Koopman (NewBe) te gast in Mediamatters-radioshow

Laatste update: 6 jan '21 - 23:23

MediaMatters staat dit jaar helemaal in het teken van ‘Hollands Finest’ en pakt daarmee de draad op van het afgelopen Cross Media Cafe op 8 december. We zetten ook in 2021 de beste Nederlandse bedrijven op het gebied van mediatech en contentproductie in het zonnetje. Donderdag 7 januari is Jeroen Koopman van NewBe te gast.

Zo’n 10 jaar geleden begon Jeroen met NewBe in de overtuiging dat traditionele en online media één zouden worden. Daarna heeft hij het productiehuis flink op de kaart gezet met films als Misfit, het platform #First en de serie Toon. Onlangs werd bekend dat Netflix samen met NewBe een remake gaat maken van de Australische tv-serie Heartbreak High.

We praten met Jeroen natuurlijk over de succesnummers van zijn bedrijf en plannen voor de toekomst. Zitten er nog meer megadeals aan te komen? En hoe kijkt hij aan tegen de ontwikkelingen op het gebied van tv, video on demand en film? Wordt on demand de standaard?

Met ‘Hollands Finest’ wil MediaMatters Nederlandse bedrijven met groeiambities onder de aandacht brengen van mediabedrijven in het buitenland. Daarom is het interview ook in het Engels.

MediaMatters is een programma op New Business Radio over innovatie in de media. De radioshow is iedere eerste donderdag van de maand live te beluisteren tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is de uitzending beschikbaar als podcast op SoundCloud, Spotify en Apple Podcast.