29 juni 2018
nieuws Business

Eppo van Nispen tot Sevenaer (Beeld en Geluid) 5 juli te gast in MediaMatters-radioshow

Laatste update: 29 jun '18 - 12:12

Eppo van Nispen tot Sevenaer maakt er een gewoonte van om in zijn organisaties afdelingen allemaal dezelfde hoofdletter te geven. Bij z’n vorige werkgever CPNB was dat de D van onder meer Denken, Delen, Duwen, Dromen en Doen. Bij het Instituut voor Beeld en Geluid wil hij nu ook een letter centraal stellen. Welke, dat is nog even geheim. Maar het zou maar zo de P kunnen zijn van Passie en Pret. Dat dat zijn wel de twee dingen die de nieuwe directeur van Beeld en Geluid het meest uitstraalt.

In de radioshow van MediaMatters op New Business Radio is Eppo van Nispen tot Sevenaer een uur lang te gast. MediaMatters praat met Eppo onder meer over de oerkreet die hij iedere ochtend bij binnenkomst slaakt, zoals hij gewend was bij het CPNB. Verder over zijn eerste maanden als directeur van Beeld en Geluid, zijn plannen met het instituut en de positie binnen het Nederlandse medialandschap. We willen ook weten hoe hij aankijkt tegen de ontwikkelingen in de broadcastindustrie. Tot slot praten we met hem over de rol van startups, want daar heeft Eppo natuurlijk ook een mening over.

MediaMatters is het programma over innovatie in de media op New Business Radio. Het wordt iedere eerste donderdag van de maand uitgezonden tussen 15:00 en 16:00 uur. Het interview met Eppo van Nispen tot Sevenaer is donderdag 5 juli te beluisteren. Daarna is de uitzending ook als podcast beschikbaar. De presentatie is zoals altijd in handen van Bert Kok en Rick van Dijk.

 

Vorige MediaMatters-radioshow

Benieuwd naar de vorige MediaMatters-radioshow? MediaMatters sprak met Martijn Bennis, CEO van het ANP. Hieronder kan je luisteren naar de podcast van 3 mei.