14 oktober 2019
mediapark startups Business

LAB24 heeft kantoorruimte voor ambitieuze startups

Lab24
Photo © JoniIsraeli.com
Laatste update: 30 okt '19 - 8:08

Ben jij die startup die graag front row op het Media Park zou willen werken? Dan is dit misschien wel je kans, want binnenkort komt er ruimte vrij in LAB24! De units van LAB24 verschillen van 15m2 tot 40m2 en kennen een aantrekkelijke prijsstelling en flexibele looptijden.

LAB24, de plek in het hart van het park voor ambitieuze start-ups. Het biedt variatie aan dynamische ondernemers en biedt ruimten waar je als ondernemer je eigen draai aan kan geven. Daarnaast biedt LAB24 fantastisch uitzicht op het centrale en levendige Joop van de Endeplein. Direct gelegen naast Bar Boon (verse koffie!) en de grote studio’s zit je hier front-row in medialand.

Het gaat het om eigen afsluitbare ruimtes, met een gezamenlijke keuken. De plek om een update te ontvangen van je collega start-ups. Natuurlijk zijn alle benodigde voorzieningen in het kantoor aanwezig, zoals internet en databekabeling UPT Ca. 5 E. Tevens kan je gratis gebruik maken van paviljoen SWITCH, om gasten te ontvangen of een presentatie te geven. Het pand is 24/7 bereikbaar, niemand dus die je om 17.00 uur het gebouw uitzet.

Neem contact op met Media Park via info@mediapark.nl voor meer info of om een afspraak bezichtiging te maken,. Zij laten je graag de ruimten zien!

Foto: ©JoniIsraeli.com