17 april 2019
business growthmatters radioshow Business

Frank du Mosch en Jaco Bal te gast bij GrowthMatters-radioshow

GrowthMatters-radioshow
Laatste update: 17 apr '19 - 12:12

GrowthMatters, het programma op New Business Radio over innovatieve ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek, is alweer toe aan z’n derde uitzending. Donderdag 18 april zijn Frank du Mosch van The Broadcaster en Jaco Bal van YPCA te gast.

Oud tv-presentator Frank du Mosch werd met The Broadcaster vorig jaar nog gekozen tot Hilversumse onderneming van het jaar. The Broadcaster organiseert sinds twee jaar het Dutch Dronefestival in Hilversum en heeft de app Locali bedacht waarmee gemeenten met hun inwoners kunnen communiceren.

Jaco Bal is al vele jaren actief met het bedrijf YPCA, nu de Radiofabriek. Hij timmert samen met z’n partner Lars Schotanus aan de weg met online radiostations als Traffic Radio en New Business Radio. Maar ze zijn ook actief op het gebied van podcasts, een fenomeen dat aan populariteit wint.

Bert Kok en Rick van Dijk praten met Frank en Jaco over hun uitdagingen als ondernemer. Hoe kijken ze aan tegen samenwerking met andere ondernemers en hoe zien de rol van gemeenten?

GrowthMatters is iedere derde donderdag van de maand te beluisteren op New Business Radio tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is de uitzending beschikbaar als podcast.

Vorige GrowthMatters-radioshow

In de vorige radioshow van GrowthMatters waren Irmelin Waalkens (SolarClarity) en Thijs Spooren (Vixy) te gast. Tijdens de uitzending gingen ze in op wat de gemeente kan doen om startende ondernemers te ondersteunen, bijvoorbeeld door een passende huisvesting voor ze te vinden. Luister hieronder naar de complete uitzending of lees het verslag hier.