10 augustus 2020

Doe de ThuiswerkCheck

Laatste update: 17 sep '20 - 13:13

Werken vanuit huis: velen van ons moeten er door de coronacrisis ineens allemaal aan geloven. Voor de één pakt dit geweldig uit, voor de ander is het afzien. Hoe je het thuiswerken ook ervaart, we moeten er zeker nog een tijdje mee doorgaan. De verwachting is zelfs dat het iets blijvends gaat worden. Ben je benieuwd wat jij nodig hebt om prettig, effectief en ontspannen thuis te kunnen werken?

De ThuiswerkCheck

De ThuiswerkCheck geeft je inzicht in een aantal belangrijke persoonlijke aandachtspunten, gericht op thuiswerken en is gekoppeld aan jouw persoonlijke werkstijl. Het invullen van de 35 vragen van deze check neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Direct na het invullen ontvang je een persoonlijke rapportage met een concreet advies in je mailbox. Deze rapportage is alleen voor jou ter inzage.

Klik hier voor de ThuiswerkCheck.

Work-Life Balance coaching

Als je wil, kun je over de uitkomsten van de check sparren met een specialist. Uiteraard geheel vrijblijvend en gratis. Ook is het mogelijk om een persoonlijk coachingstraject te volgen. Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier.