Over ons

Media Campus NL is de campusorganisatie op het Media Park in Hilversum. Hét mediahart van Nederland en een van de grootste mediaclusters van Europa. Dagelijks bundelt een community van 6.000 professionals en studenten hier haar krachten om de media van vandaag en morgen vorm te geven.

Wij verbinden bedrijven, talent en onderwijsinstellingen met elkaar. Samen stimuleren we onderzoek en innovatie, de ontwikkeling van kennis en talent, co-creatie en een leven lang ontwikkelen in de media- en creatieve sector.

Wij creëren een dynamisch ecosysteem waarin bedrijven, makers, talent en kennisinstellingen gedijen door samenwerking en kennisdeling. Waar nieuwe ideeën, bedrijven, talent en de toekomst van media ontstaan. Met het Media Park als levendige thuisbasis.

De campusorganisatie is een samenwerkingsverband van NPO, RTL, NEP, Ster, Beeld & Geluid, Media Park Management, MBO College Hilversum, Hogeschool Utrecht en Gemeente Hilversum. EMG en VodafoneZiggo hebben zich hierbij aangesloten. Media Campus NL is voortgekomen uit Media Perspectives.