20 februari 2020
hilversum

Hilversum. Stad van creatieve makers

Laatste update: 20 feb '20 - 16:16

Hilversum Marketing zet in op een sterke profilering van de stad van creatieve makers. De recente Monitor Creatieve Industrie 2019 van Media Perspectives bevestigt Hilversums unieke positie in de creatieve industrie. Een kleine stad, maar een grote concentratie aan mooie bedrijven! Met het gelanceerde nieuwe label Live Hilversum Business brengt Hilversum Marketing het creatieve DNA van Hilversum in beeld.

Hilversum Marketing is een citymarketingorganisatie in de meest brede zin. Zij zet zich als citymarketingorganisatie, naast bezoekers en bewoners, ook in voor een sterke positionering van Hilversum als aantrekkelijke vestigingslocatie voor gevestigde en nieuwe bedrijven en professionals in de creatieve (digitale) industrie. Als onderdeel van deze B2B positionering van Hilversum werd 6 februari het nieuwe label Live Hilversum Business (business.livehilversum.com) gelanceerd.

Hiermee wordt ingezet op een sterke profilering van Hilversum als stad van creatieve makers. De recente Monitor Creatieve Industrie 2019 van Media Perspectives bevestigt wederom Hilversums unieke positie in de creatieve industrie. Een kleine stad, maar een grote concentratie aan mooie bedrijven! Het laatste nieuws, de nieuwste sites, games en digitale toepassingen, ze worden hier allemaal bedacht. En gemaakt. En uitgezonden. Van decorbouwers, architecten, ontwerpers, webbouwers, podcasters, showmasters, muzikanten tot digital creatives. Hilversum is dé plek waar we verder bouwen aan de toekomst van de creatieve digitale industrie en media, nationaal en internationaal.

Via de website en social media kanalen van Live Hilversum Business worden deze verhalen en het creatieve DNA van Hilversum in beeld gebracht. Trotse ondernemers en professionals zijn immers de belangrijkste ambassadeurs van onze stad. Hiermee wil Hilversum Marketing bedrijven en (jong) talent inspireren om zich in Hilversum te vestigen of hier een baan te zoeken. Met elkaar maken we Live Hilversum.