25 november 2021

Mediatechnologiebedrijf NEP op zoek naar nieuwe collega’s

Laatste update: 25 nov '21 - 15:15

Op zoek naar een baan in AR & Metaverse, Contentproductie, IT of AV-technologie? Lees dan snel verder.

#UPNEXT

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière, net klaar met studeren of heb je zin in een carrièreswitch? Dat komt dan goed uit, want onze partner, NEP heeft veel actuele, openstaande vacatures. Op 2 december om 13.30 uur organiseren zij in Hilversum, een exclusieve Experience Tour. Tijdens deze rondleiding maak je kennis met het bedrijf, de collega’s en het mediapark in Hilversum. NEP neemt je tijdens de Experience Tour mee achter de schermen, je neemt een kijkje binnen in de regiewagens, je krijgt de studio’s te zien, en gaat langs bij verschillende afdelingen die samen de gaafste programma’s en evenementen mogelijk maken! Meld je hier snel aan.

https://youtu.be/F4wrXA9TJA4

Over NEP

NEP is een groot technologie bedrijf. Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 4.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Lees hier meer over NEP: Over ons (nepworldwide.nl)

Aanmelden

Meld je hier aan voor #UPNEXT! Kun je er niet bij zijn op 2 december, maar wil je wel graag meer weten over de vacatures of solliciteren? Neem dan contact op met werkenbij@nepgroup.com. Tot snel!

Belangrijke informatie:  

Datum: Donderdag 2 december

Tijd: 13.30 tot +/- 17.00 uur

Locatie: Media Park Hilversum