1 mei 2019
mediamatters radioshow Business

Ralf van Vegten (NEP The Netherlands) te gast in MediaMatters-radioshow

Ralf van Vegten - radioshow
Laatste update: 1 mei '19 - 8:08

In MediaMatters is donderdag 2 mei Ralf van Vegten te gast. Ralf is sinds april vorig jaar de managing director van NEP The Netherlands. NEP wordt nog vaak gezien als een traditioneel facilitair bedrijf in de tv-wereld, maar volgens Ralf zit er een cool technologiebedrijf achter de gevel op het Media Park in Hilversum. Inmiddels werken er 750 mensen bij het bedrijf en dat aantal neemt nog steeds toe.

In MediaMatters praten Bert Kok en Rick van Dijk praten met Ralf van Vegten onder meer over het imago van de omroepwereld en de problemen om gekwalificeerd personeel te vinden. En hoe zorgt hij ervoor dat NEP een innovatief bedrijf blijft?

Het interview met Ralf van Vegten is onderdeel van een serie gesprekken met media-CEO’s in MediaMatters. Eerder kwamen dit jaar kwamen onder anderen al Paul Römer (NTR) en Marc Vangeel (TMG) aan het woord.

Luister jij mee via New Business Radio?

MediaMatters wordt elke eerste donderdag van de maand uitgezonden op New Business Radio tussen 16:00 en 17:00 uur. Het is daarna ook als podcast te beluisteren op Spotify, iTunes en Soundcloud.