6 mei 2020
jeroen doucet ex machina mediamatters radioshow Business

Jeroen Doucet (Ex Machina) in MediaMatters-radioshow

Laatste update: 20 nov '20 - 12:12

In de MediaMatters-radioshow op donderdag 7 mei praten Bert Kok en Rick van Dijk met Jeroen Doucet. Hij is directeur strategie- en conceptontwikkeling van Ex Machina en daarvoor jarenlang actief als consultant in de mediasector. Vanuit die achtergond willen we graag weten hoe hij aankijkt tegen de gevolgen van de coronacrisis voor de media-industrie. Is het de ‘reset’ voor de sector zoals velen beweren?

Natuurlijk praten we met Jeroen ook over de Ex Machina Group. Dat bedrijf maakt onder meer second screen apps voor tv-programma’s als The Voice. Ook spreken we met hem over het nieuwe bedrijf Ignition Studio waarvan hij de CEO is. Ignition Studio biedt bedrijven interactieve video voor communicatie en samenwerking. Dat lijkt perfect te passen in deze tijd waarin online communicatie centraal staat.

Vorig jaar sprak Jeroen Doucet al op het Cross Media Café ‘Live is Life’ over live-interactie op grote schaal. Bekijk hieronder de video:

MediaMatters is een programma over innovatie in de media op New Business Radio. Het is iedere eerste donderdag van de maand live te beluisteren tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is het programma ook als podcast beschikbaar op Spotify, Apple Podcasts en SoundCloud. MediaMatters is een project van de stichting Media Perspectives.