6 april 2018
nieuws Tech

Dutch Digital Day 2018 – The Bronx, intelligente machines en een reis naar Mars

Laatste update: 1 jun '18 - 13:13

Amsterdam, 4 april 2018 – Op 29 juni organiseert Dutch Digital Agencies de vierde editie van Dutch Digital Day met een indrukwekkende line up. Tijdens Dutch Digital Day komt de digitale industrie samen om hun injectie van next-level inspiratie te krijgen. In één middag geïnspireerd door de missie naar de rode planeet, de opkomst van intelligente machines en door de ex-leider van de Lating Kings, de grootste street gang in New York. 

 

Het thema van deze editie is ‘Meet you on the other side’. Achter iedere grotere verandering schuilt grote nieuwsgierigheid en leiderschap. Dit wordt aangejaagd door een geheime kracht. Veranderaars, vernieuwers en oplossers werken achter de schermen. En 1x per jaar is het tijd om te schitteren, te delen en te applaudisseren. 29 juni 2018 is het Dutch Digital Day! Geen verhalen over trends, maar een dag van inspiratie, innovatie, en ontredderend mooie toepassingen van o.a. digital.

 

Sprekers: Nell Watson, King Tone en Arno Wielders

Nell Watson neemt ons mee in de toekomst van intelligente machines die behoeften, overtuigingen en normen & waarden van de mensheid beginnen te begrijpen. Dit biedt enorme kansen en een revolutie in de manier waarop ethische analyses en transacties kunnen plaatsvinden. Ontdek hoe we deze fuzzy aspecten van de ‘mensheid’ het beste geprogrammeerd kunnen worden in machine-intelligentie.

 

Niemand minder dan Antonio Fernandez a.ka. King Tone zal zijn bijzondere verhaal doen over zijn leven als voormalig leider van één van de meest beruchte bendes van de Bronx: The Latin Kings (7.000 leden). Hij realiseerde de rebranding van een georganiseerd misdaadsyndicaat naar een politieke beweging, vechtend voor sociale rechtvaardigheid voor onderdrukte Latijns-Amerikaanse gemeenschap.

 

Arno Wielders van Mars-One ons mee de ruimte in. Volgens Arno leven we over 12 jaar als gemeenschap op Mars. Zijn ambitie om dit op zeer korte termijn ter realiseren is volgens hem realiseerbaar en het traject dat zij doorlopen heel inspirerend. De grote vraag is natuurlijk: “ga jij mee?!”

 

De dag wordt dit jaar gemodereerd door niemand minder dan Jim Stolze. De komende weken zullen meer sprekers aangekondigd worden.

 

Tickets

Uitvinders, veranderaars, vernieuwers, oplossers, talent en makers: zorg dat je deze dag van inspiratie en innovatie meemaakt. Kaarten voor Dutch Digital Day op 29 juni a.s. bij Undercurrent in Amsterdam zijn vanaf nu verkrijgbaar via: http://bit.ly/2tnCOE0