10 juli 2018
nieuws Business

Opening M gebouw voor mediamakers

M gebouw
Laatste update: 16 jul '18 - 15:15

‘M’ is een initiatief van stichting AKN (AVROTROS en KRO-NCRV). De stichting, die sinds 2000 in het karakteristieke gebouw is gevestigd, wil mediamakers samenbrengen in een vernieuwde omgeving. Ook moet het initiatief nieuwe verbindingen en vormen van media stimuleren.  ‘M’ opende 21 juni officieel haar deuren.

De merknaam ‘M’ is geïnspireerd op het ontwerp van het gebouw. Hier ligt een grote M-vormige geluidsgolf op het dak, de historie en de verbindende factor: media. In het gebouw op de ’s Gravelandseweg vind je een mix van mediamakers. Van omroep tot productie, van redactie tot regie. Met bewoners als NPO Radio 2, Facility House en Bindinc.

De hele begane grond van het gebouw is het afgelopen jaar van binnen naar buiten verbouwd en vernieuwd, om zo de nieuwe filosofie ook daadwerkelijk in het gebouw naar voren te laten komen. Huren kan nu van klein (30m2) tot groot (5.000m2), en van kort (3 maanden) tot lang.

Hilversum heeft vier mooie medialocaties

Met de komst van het ‘M’, zijn er nu in Hilversum vier mooie medialocaties voor mediabedrijven om zich in een mediacluster te vestigen; het Media Park, Old School Projects, Werf 35 / Rotorgebouw en het M gebouw.

Wil je onderdeel worden, een studio huren of een evenement organiseren in het M gebouw? Neem dan contact op met Cyrelle Omervia +31 (0)35 – 6713024 of via cyrelle.omer@akn.nl 


M: Homebase of the media-minded | Brand movie
from Matters Most on Vimeo.