15 mei 2019
growthmatters new business radio radioshow Business

Lokale ondernemers te gast bij GrowthMatters-radioshow

GrowthMatters-radioshow
Laatste update: 15 mei '19 - 14:14

Donderdag 16 mei is er weer een nieuwe aflevering van GrowthMatters, het programma over innovatieve ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek. In de studio van New Business Radio zijn Quido Schaafsma van het Hilversumse bedrijf ActivFinance en Tim Stribos en Bas van der Meer van Moqod uit Bussum te gast. Het centrale thema is dit keer: hoe financier je de groei van  je onderneming? Waar loop je als ondernemer tegenaan als je financiering zoekt en welke overheden/instanties kunnen daarbij helpen?

GrowthMatters is te beluisteren op New Business Radio van 16:00 en 17:00 uur. Daarna is het interview ook te beluisteren als podcast op Spotify, iTunes en Soundcloud.

GrowthMatters organiseert donderdagavond 16 mei ook een workshop over funding in samenwerking met PIM Noord-Holland. Meer informatie vind je hier.

Vorige GrowthMatters-radioshow

In de vorige radioshow van GrowthMatters waren Frank du Mosch (The Broadcaster en Locali) en Jaco Bal (YPCA/De Radiofabriek) te gast. Tijdens de uitzending gingen ze in op hun uitdagingen als ondernemers, zoals contacten onderhouden en huisvesting. Luister hieronder naar de complete uitzending of lees het verslag hier.