8 november 2018

Inschrijving geopend – Winter School for Audiovisual Archiving: 15 t/m 18 januari 2019

Laatste update: 8 nov '18 - 9:09

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in samenwerking met AVA_Net de Winter School for Audiovisual Archiving. Deze editie vindt plaats van 15 t/m 18 januari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum.

Schrijf je hier in!

De Winter School is een unieke training over het duurzaam bewaren van digitale audiovisuele collecties. Het programma bestaat uit een gedegen mix van theorie, praktijkvoorbeelden, praktische workshops en interactieve sessies. De training wordt gegeven door gerenommeerde experts en verrijkt door de eigen ervaringen van internationale gastsprekers.

 

Wegens Succes verlengd

Op vraag van eerdere Winter School deelnemers is de Winter School dit jaar uitgebreid met een vierde dag. Op deze dag maken we kennis met verschillende applicaties die het duurzame bewaarproces van audiovisueel materiaal ondersteunen. Een extra praktische component die de link legt tussen digitale duurzaamheidsmodellen en de dagelijkse werkzaamheden.

 

Kosten en inschrijven

De kosten van de training bedragen €1250 pp (excl. BTW). Dit is inclusief al het trainingsmateriaal, lunches tijdens de trainingsdagen en een diner op de tweede avond.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 november.

Heb je vragen? Mail dan naar winterschool@beeldengeluid.nl. Houd de website in de gaten voor programma updates.