4 november 2019
business mediamatters radioshow Business

VPRO-directeur Lennart van der Meulen te gast in MediaMatters-radioshow

Lennart van der meulen
Laatste update: 6 nov '19 - 11:11

In de radioshow van MediaMatters is donderdag 7 november Lennart van der Meulen te gast. Hij is nu al bijna 10 jaar directeur van de meest eigenzinnige omroep in Hilversum, de VPRO. Bert Kok en Rick van Dijk praten met hem natuurlijk over de publieke omroepen en de plannen van minister Slob. Ook komt Lennart uitleggen wat hij bedoelt met ‘content first’. Hij is de bedenker van dat concept dat ook door Slob is omarmd voor de publieke omroep. Verder komt ook het innovatiebeleid van de VPRO aan bod.

Lennart van der Meulen is alweer de zevende ‘mediabaas’ die dit jaar te gast is in MediaMatters. Eerder waren er al interview met Paul Römer (NTR), Marc Vangeel (TMG), Gerard Schuiteman (RPO), Ralf van Vegten (NEP), Sjef Pijnenburg (OD Media) en Frank Volmer van de STER.

Iedere eerste donderdag van de maand op New Business Radio

MediaMatters is een programma over innovatie in de media. Het wordt elke eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur uitgezonden op New Business Radio. Daarna is het als podcast te beluisteren via Spotify, iTunes en Soundcloud.