3 juli 2019
mediamatters radioshow Business

STER-directeur Frank Volmer te gast in MediaMatters-radioshow

Frank Volmer - MediaMatters
Laatste update: 8 jul '19 - 10:10

In MediaMatters, de radioshow op New Business Radio over media, is donderdag een interview met Frank Volmer, de directeur van de STER. Hij noemde het plan van het kabinet om de STER-reclame af te schaffen in april nog “absurd”. De kijker gaat de prijs betalen en daarin kreeg Volmer deze week steun van de adverteerders. Ook zij zijn mordicus tegen een reclamevrije publieke omroep.

Ondanks het verzet houdt minister Slob vast aan zijn plannen. Kan Volmer het tij nog keren of is het een gelopen race? Bert Kok en Rick van Dijk praten daarover met de STER-directeur. Natuurlijk gaat het over de toekomst van de publieke omroep met een sterk afgeslankte STER, maar ook over samenwerking binnen de mediasector.

Iedere eerste donderdag van de maand op New Business Radio

MediaMatters is elke eerste donderdag van de maand te beluisteren op New Business Radio tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is de uitzending ook beschikbaar als podcast op Spotify, iTunes en Soundcloud. de afgelopen maanden waren onder anderen te gast Paul Römer van de NTRMarc Vangeel van TMGGerard Schuiteman van de RPORalf van Vegten van NEP en Sjef Pijnenburg van OD Media.