10 september 2019
Hackathon IT talent Talent

CALL: case voor Hackathon

foto van computer met code
Laatste update: 10 sep '19 - 11:11

Vrijdag 6 december organiseren we vanuit Media Perspectives een hackathon voor IT studenten op het Media Park. Tijdens deze hackathon (een programma van 9-21uur) willen we de studenten uitdagen om in korte tijd hun denkkracht in te zetten voor een media gerelateerde uitdaging. Het doel is om ze een beter beeld te geven van de media-industrie als mogelijk toekomstig werkveld.

Voor deze hackathon zijn we op zoek naar interessante cases van mediabedrijven. Heb je een case waarmee we studenten enthousiast kunnen maken over werken in de media-industrie? Denk bijvoorbeeld aan cases rondom data, AI, immersive media of ad-instertion. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en laat aanstormend IT talent kennismaken met jouw bedrijf. Er zijn geen kosten verbonden aan het inbrengen van een case en Media Perspectives organiseert de locatie, catering en werving van de teams. We vragen de case-inbrengers wel om met ons tijd te investeren in een goede (inhoudelijke) begeleiding van de hackathon.

We hebben ruimte voor meerdere cases, dus aarzel niet om meerdere ideeën door te sturen, maar doe dit vóór 1 oktober. Voor het indienen, vragen en meer informatie kun je contact opnemen met marlies.vandemeent@mediaperspectives.nl.

Begin oktober maken we een keuze uit de cases en maken we afspraken om de cases definitief te maken.