5 september 2018
Academy Blog Talent

Nieuw: Media Perspectives Academy

Laatste update: 8 jan '19 - 14:14

Lifelong learning in de mediasector. Dat is waar de Media Perspectives Academy voor staat. Met onze trainingen en opleidingen op ieder niveau (van starter tot senior) zijn wij dé trainingspartner voor de mediasector. Op onze site vind je vanaf nu een overzicht van ons aanbod tot het einde van het jaar.

De Academy op de website

Marlies van de Meent, communicatiemanager Media Perspectives, over het pas gelanceerde Academy deel: “Op de site kun je ons aanbod makkelijk rangschikken op niveau, onderwerp, type, prijs en duur. Zo vind je snel een training die bij jou, of bij jouw collega past. Het aanbod zal tijdens het volgende HR-overleg, voor HR- en P&O managers, uitgebreid toelicht worden. Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuw aanbod. In de loop van dit najaar zal ook het aanbod voor 2019 op de site gepubliceerd worden”.

Cache legen

Bekijk het overzicht van trainingen en opleidingen hier. Ziet het overzicht er gek uit? Dan raden we je aan om de cache van je browser te legen. Door het cachen van gegevens van onze website, kunnen de wijzigingen (nog) niet zichtbaar zijn.

Heb je vragen over de Academy? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar talent@mediaperspectives.nl