10 oktober 2019

Presentatie monitor creatieve industrie

Datum & tijd

Donderdag 10 oktober van 11:00-13:00 uur

Media Park

De Monitor Creatieve Industrie 2019 biedt een overzicht en analyse van de ontwikkeling van het economisch belang van de creatieve industrie en ICT in Nederland in termen van banen, vestigingen, productie en toegevoegde waarde vanaf 2005 t/m 2018. Verder worden de Top-10 steden, en drie belangrijke ontwikkelingen behandeld: schaalverkleining, nieuwe bedrijfstakken en creatieve beroepen.

Dutch Media Week logo

Dutch Media Week

Deze presentatie van de monitor creatieve industrie is onderdeel van de Dutch Media Week. Dit is hét mediafestival van Nederland waar the heart of the story centraal staat. Van 4 t/m 13 oktober 2019 kan heel Nederland – van jong tot oud, van gebruiker tot professionele mediamaker – zich onderdompelen in, laten verrassen en inspireren door en leren met media. Van creatie en techniek tot de impact die media hebben op ieders leven. Een festival waarin bijzondere en actuele verhalen van – en over – media verteld en ontdekt worden.

Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.  www.dutchmediaweek.nl