Herbert Codee
7 oktober 2019

Cross Media Café over Video on Demand

Datum & tijd

Maandag 7 oktober, 14:00-17:00 uur

Theaterzaal 1, Beeld en Geluid

Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Zet je het alvast in je agenda? Op maandag 7 oktober organiseren we samen met Beeld en Geluid het vierde Cross Media Café van 2019. In een middag wordt je bijgepraat over Video On Demand. We gaan het met professionals over verdienmodellen, succesverhalen en de laatste ontwikkelingen. Binnenkort volgen de eerste sprekers!

Programma

14:00-15:15 Sprekers deel 1
15:15-15:45 Pauze & demo’s
15:45-17:00 Sprekers deel 2
Vanaf 17:00 uur Netwerkborrel

Dutch Media Week

Het Cross Media Café op maandag 7 oktober is onderdeel van de Dutch Media Week. Dit is hét mediafestival van Nederland waar the heart of the story centraal staat. Van 4 t/m 13 oktober 2019 kan heel Nederland – van jong tot oud, van gebruiker tot professionele mediamaker – zich onderdompelen in, laten verrassen en inspireren door en leren met media. Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing. www.dutchmediaweek.nl

Vera Holland - CMC Nieuwe Interfaces

Media Perspectives organiseert samen met Beeld en Geluid het Cross Media Café. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar steeds de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, in de breedste zin van het woord, worden gepresenteerd. Met de Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie om zo de media-industrie een stap verder te brengen.