7 oktober 2016

Presentatie: Sezer Karaoglu (3DUniversum) @ NEXT16

Bekijk slides

Sezer Karaoglu (3DUniversum) @ NEXT16 from iMMovator

Deze innovatieve technologie, die gebouwd is in 3D, creëert een wereld van mogelijkheden bij het oplossen van wereldproblemen. 3DUniversum focust zich op 5 verschillende markten: 

  • Opticiens: met de 3D scanner kan je het hoofd van een mens scannen en hierdoor een optimale eyewear ontwikkelen. 
  • Gezondheid: daar is iedereen wel mee bezig. Stel je voor dat ouderen niet meer naar het ziekenhuis hoeven, maar hun verwondingen kunnen scannen en vervolgens verzenden naar een huisarts. Op basis van de 3D scan kan de huisarts kijken wat er aan de hand is. 
  • Vastgoed: Hoe vaak ben je al niet teleurgesteld geweest als je een hotelkamer binnenkomt en het is niet helemaal hoe je het in gedachten had? Dat is nu verleden tijd. 
  • Woondecoratie: het is vaak 'eng' om meubels online te kopen, omdat je niet zeker weet of ze wel bij je interieur passen. Gelukkig kan je dan je woonkamer scannen en de meubels in je eigen woonkamer plaatsen. Zo kan je goed zien of het wel iets is wat je wil. 
  • Mode: als je iets online koopt, kan je het niet vantevoren passen. Met 3D scanning koop je altijd de goede maten en hoef je nooit iets terug te sturen.  

De missie van 3DUniversum is om voorloper te worden en te blijven in technologische oplossingen zoals 3D scanning voor de particuliere en zakelijke markt.

Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk dan de video hieronder: 

Presentation 3D Universum @ NEXT16 from iMMovator on Vimeo.