17 september 2017
mediamatters radioshow Business

MediaMatters-radioshow: live van de IBC met Prins Constantijn, ambassadeur van de de Nederlandse StartupDelta

Op zondag 17 september 2017 spraken Bert Kok van MediaMatters en Ron Lemmens in de studio van New Business Radio live vanaf de IBC in Amsterdam met Prins Constantijn van Oranje. De prins is ambassadeur van de Nederlandse StartupDelta.

In het interview spraken we onder andere over de rol van startups in de mediasector, innovatieve bedrijven en startups in een ideaal vestigingsklimaat en de samenwerking tussen Nederlandse startups en grote (internationale) bedrijven.

In samenwerking met het Media Park komt New Business Radio LIVE! vanaf de International Broadcasting Convention, ofwel IBC! Vier dagen lang hoor je alle nieuwste ontwikkelingen en de beste speakersessies vanuit de Amsterdam RAI!

Tijdens Media Park LIVE! zal je worden bijgepraat over de laatste innovaties rondom media, entertainment en technologie. Daarbij wordt er niet alleen vanaf de beursvloer met de standhouders en het publiek gesproken, ook ontvangen wij topgasten van Nederlandse en internationale mediabedrijven en spreken wij keynote speakers.