16 mei 2017
Powering the Future sport & live events video Content Tech

Marcel Surendonk (Mojo Concerts) over engagement vergroten

Elk jaar in augustus strijken in het hart van Nederland zo’n 55.000 lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise. Een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Marcel Surendonk (Mojo Concerts) vertelt dat zij technologie zien als een manier om de merkbeleving bij bezoekers te versterken. Hij benadrukt wel dat ondanks alle technologie waarmee Mojo experimenteert, het voor de bezoekers toch duidelijk een niet-technologisch gedreven festivalgevoel blijft. Daarnaast zegt Marcel Surendonk dat je bij Lowlands echt komt om iets nieuws te ervaren.

Event Engineering – Powering the Future – The Network Sessions

De presentatie van Marcel Surendonk (Mojo Concerts) over engagement vergroten was onderdeel Event Engineering, de eerste editie van Powering the Future – The Network Sessions.

Dit event is mede gefinancierd vanuit de Toeslag voor Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s) van het ministerie van Economische Zaken en een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) in het kader van het innovatieprogramma SAX.

EFRO