Campus Events

De Week van Duurzaamheid

Lees hier de duurzaamheidsinitiatieven op het Media Park.

De Week van Duurzaamheid

De Week van Duurzaamheid – 16 t/m 19 oktober 2023

Steeds meer mediaorganisaties proberen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en zetten in op het verduurzamen van productieprocessen, transport, materiaalgebruik en hun werkomgeving. Van regie op afstand en zero waste beleid, tot zonnepanelen en groene buitenwerkplekken; bij de organisaties op het Media Park gebeurt van alles rondom duurzaamheid. Benieuwd wat ze doen? Lees het hieronder!

Programma De Week van Duurzaamheid

Kleding inzameling – ma. 16 t/m do. 19 oktober

Heb je thuis nog kleding in de kast hangen die je niet meer draagt? Of heb je op je werkplek nog oude bedrijfskleding liggen of ander textiel wat niet meer gebruikt wordt? Lever het in en draag bij aan een circulaire textielketen!

Lees hier meer over Sympany

Rondje Media Park – dinsdag 17 oktober

Wandel mee met het Rondje Media Park op dinsdag 17 oktober onder leiding van natuurkenner en -liefhebber Ben Bus van Stichting Media Natuur Park.

AANMELDEN

Focus op Groen 2023 – donderdag 19 oktober

Ontmoet je mede verduurzamers in de media-industrie en kom naar Focus op Groen 2023! Dit event van MediaGroen staat volledig in het teken van bewustwording en tips voor het maken van duurzame mediaproducties.

AANMELDEN

Campusborrel – donderdag 19 oktober

Donderdag 19 oktober organiseren we weer een gezellige campusborrel in David’s Bar & Restaurant! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom voor een hapje, drankje en een dansje.

AANMELDEN

Het team

Mogelijk ook interessant voor jou