Campus Events

Dutch Media Week

De Dutch Media Week is een jaarlijks mediafestival over innovatie in de media-industrie. Media Perspectives is trotse partner van dit initiatief en draagt bij door altijd een breed scala aan activiteiten te organiseren. Dutch Media Week is een initiatief van Beeld & Geluid in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.

Dutch Media Week
Dutch Media Week

Thema 2022

Het thema van Dutch Media Week 2022 is ON/OFF. Ons leven speelt steeds meer online af, een ontwikkeling die in een stroomversnelling is gekomen door corona. De informatiestroom staat altijd op ON en we zijn 24/7 bereikbaar via smartphone, apps en social media. Is het in deze tijd eigenlijk nog wel mogelijk om OFF te gaan? Tijdens Dutch Media Week worden alle kanten van deze digitalisering belicht, zodat daarna ieder voor zich kan bepalen: ON/OFF.

Activiteiten Media Perspectives

Media Perspectives verzorgt het programma van de Business Day op dinsdag 4 oktober. Zodra er meer bekend is over invulling, maken we dat op deze pagina bekend. Wij gaan bezoekers uiteraard weer verassen met mooi programma!

Archief

Bekijk hier onze activiteiten tijdens eerdere edities van Dutch Media Week.

Lees meer over Dutch Media Week

Het team

Frank Visser
Muriël Serrurier-Schepper
Bert Kok
Freek van ’t Ooster
Merel Becht

Mogelijk ook interessant voor jou