Media Perspectives zet ook in op lifelong learning van mensen in de media-industrie. Daarvoor hebben we een academy ontwikkeld waarin we opleidingen en trainingen aanbieden voor zittende- en toekomstige mediaprofessionals.

  • Media Perspectives Traineeship: dit traineeship (voorheen Talent Development Program) bestaat uit een unieke combinatie van werken en leren in de media-industrie. Aanstormend talent gaat werken bij onze partners en krijgt een exclusief programma van workshops en masterclasses aangeboden rondom marketing & business, tech & innovatie, content & creatie en soft skills.
  • Media Perspectives Booster: is een programma van trainingen en opleidingen voor zittende professionals die zich willen blijven ontwikkelen. De eerste trainingen rondom data en personal branding worden voor de zomer aangeboden.
  • Media Future Week: is een pressure cooker week waarin studenten van mediagerelateerde opleidingen werken aan uitdagende cases van bedrijven. Een mix van studenten, onderwijsinstellingen, werkvormen en sprekers zorgen voor een unieke leerervaring
  • Make IT Work: dit omscholingsprogramma ontwikkeld in samenwerking met de HvA is bedoeld voor mensen die zich willen laten omscholen tot software engineer in de media.
  • VR Academy: is een tweedaagse training voor mediamakers die met VR aan de slag willen gaan. Deze training wordt in samenwerking met MediaMonks, NHTV en HKU aangeboden.

Kijk op de agenda welk actueel trainingsaanbod er gepland staan.