Ontmasker Fake News

Werkervaring speelt geen rol
Inschrijven € 75,- (incl. btw)

Op iedere redactie is het regelmatig onderwerp van discussie: klopt dit bericht wel? Is het gecheckt? De laatste jaren wordt deze vraag steeds belangrijker. De techniek snelt voort en trollen, deepfakes en algoritmes vullen het internet en de social media met berichten die waar zouden kunnen zijn. Dat vraagt om journalistieke alertheid van de redacteur en een aantal handigheidjes waarmee je het fake news kunt ontmaskeren. In de e-learning Ontmasker Fake News leggen we in 3 modules de handige tips en trucs uit die je kunt gebruiken om je journalistieke werk gemakkelijker te maken. Daarnaast is er ruim aandacht voor het belang om de strijd aan te gaan met nepnieuws, waarom is dat zo belangrijk? Na het volgen van deze e-learning heb je een hele batterij handige tools die je werk als redacteur makkelijker maken. Vanuit de e-learning maar ook door middel van de bijgevoegde PDF’s die je gemakkelijk kan downloaden.

 

Voor professionals die zich graag met een online cursus willen ontwikkelen.

2 of the Guys Trainersburo heeft een online academie met online trainingsaanbod. Je kunt de training van jouw keuze zelf aanschaffen via iDeal maar je kunt ook via je werkgever (omroep of overheid) een inlog krijgen.

In de e-learning Ontmasker Fake News leggen we in 3 modules de handige tips en trucs uit die je kunt gebruiken om je journalistieke werk gemakkelijker te maken.

 

2 Of The Guys Trainersburo
2 Of The Guys Trainersburo

Deze cursus wordt verzorgd door een van de trainers van 2 Of The Guys Trainersburo

16 juli 2024
Er zijn nog geen reviews