(online) Persoonlijke coaching

Geen tot weinig ervaring
Enige tot redelijke ervaring
Veel ervaring
Werkervaring speelt geen rol
Inschrijven € 150,- (excl. btw) per sessie

De onzekere situatie die nu heerst door het coronavirus kan angsten en onzekerheden teweegbrengen. Het kan dan juist fijn zijn om deze met een coach te bespreken. Of je hebt andere vragen waar je juist nu tijd aan kunt besteden. Onze online persoonlijke coaching kan je hierbij helpen. Tijdens de intelligente lockdown nu tijdelijk 10% korting.

Persoonlijk coachingstraject

Tijdens dit coachingstraject ga je op zoek naar je eigen kracht en kwaliteiten. Je wordt je bewust van je gedragspatronen en belemmeringen. Ook krijg je inzicht in de factoren waardoor je uit balans raakt. Dit kan te maken hebben met het krachtenveld waarin je opereert of het type mensen waarmee je samenwerkt. Daarnaast ga je vanuit een andere mindset oefenen met ander gedrag. Je komt tot andere keuzes en een andere focus in je werk.

De coachingsgesprekken brengen je nieuwe inzichten. Na ieder gesprek krijg je oefeningen mee waarmee je direct aan de slag kan. De coaching is doelgericht en actiegericht, verdiepend en versnellend tegelijk. In dit traject werk je niet alleen aan jouw coachvraag: je leert ook levens- en werkvaardigheden aan voor de rest van je leven.

Na het coachingstraject:

  • Weet je hoe jij graag in je werk en leven wilt staan
  • Ben je in staat je waarden en drijfveren als uitgangspunt te nemen voor wat je doet
  • Ga je bewuster om met je denk- en gedragspatronen en neem je gemakkelijker de regie
  • Zet je je talenten en kwaliteiten effectiever in
  • Ben je in staat je rol en positie te versterken in het krachtenveld waarin je werkt, je richting te bepalen en focus te behouden

Tijdens het coachingstraject maken we gebruik van methodes uit de positieve psychologie, RET (cognitieve gedragstraining), voice dialogue en sociale psychologie.

Deze coaching is voor mediaprofessionals die graag hun eigen gedragspatronen willen veranderen, anders om willen leren gaan met hun gedachten en gevoelens, én graag van de automatische piloot af willen.

Het persoonlijk coachingstraject bestaat uit 6 gesprekken met de volgende onderdelen:

Intakegesprek

In ons eerste (intake)gesprek maken we kennis met elkaar en gaan we in op je specifieke coachvraag. Zo ervaar je direct de werkwijze van de coach. Samen formuleren we doelen voor het coachingstraject. 

Plan van aanpak

Na het intakegesprek stelt de coach een plan van aanpak op waarin hij of zij beschrijft wat de coachvraag is en hoe je daar begeleid aan gaat werken. Op basis van dit plan van aanpak beslis je als coachee of je het coachingstraject daadwerkelijk ingaat; de kosten worden daarna ook pas in rekening gebracht. Mocht je besluiten niet verder te gaan, dan wordt het traject kosteloos geannuleerd.

Coachingsgesprekken

Afhankelijk van je vraag en je coachingsdoelen zijn er na het intakegesprek tot 5 coachingssessies mogelijk. Bij de persoonlijke coaching bepaal je zelf wat je inbrengt en waar we aan werken. Samen houden we steeds het doel en jouw ambitie voor ogen. Coaching is maatwerk, er is dus geen vast programma. Jouw coachvraag staat steeds centraal. In persoonlijke coaching draait het om jouw waarden, gedrag, gedachten, gevoelens en ambities.

Wat er wordt besproken tijdens de coachingsgesprekken en wat er in het plan van aanpak staat, is vertrouwelijk. De coach deelt deze informatie alleen met je organisatie of leidinggevende wanneer jij daar als coachee toestemming voor geeft.

Coach Casper Hoorn
Casper Hoorn

Ik ben Casper Hoorn, arbeids- en organisatiepsycholoog, en begeleid, coach en train al ruim 16 jaar talenten, leidinggevenden en professionals in hun ontwikkeling. Met veel passie help ik organisaties en medewerkers hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken en te realiseren. Ik doe dat aan de ene kant op een pragmatische, doelgerichte en oplossingsgerichte manier, aan de andere kant heb ik oog voor de onderstroom in de persoon of de organisatie waar iemand werkt. In ons werk wordt er voortdurend gevraagd onszelf aan te passen en te voldoen aan de verwachtingen, soms raken we hierdoor verwijderd van wie we zijn en waar we goed in zijn. Het is een hele kunst dicht bij jezelf te blijven en tegelijkertijd te voldoen aan de vele verwachtingen van je omgeving. In mijn trajecten staan vertrouwen en openheid centraal, samen bepalen we de agenda. Ik geloof dat het helpt om regelmatig op een andere manier naar je eigen vraag te kijken, vaak gebruik ik hiervoor humor, speelsheid en uitdaging.”

 

Flores van Emmerik
Flores van Emmerik

Ik vind het fijn als mensen het werk vinden dat zij willen hebben. Of hun werk beter doen doordat ze mentaal sterker zijn geworden. En werkgevers maak ik graag blij door een helder advies te geven over een persoon (assessment center) of afdeling.

Bij het begeleiden van mensen vind ik het belangrijk mensen zelf na te laten denken over praktische oplossingen voor soms ingewikkelde psychologische problemen. Maar als ik ergens verstand van heb, geef ik natuurlijk wel mijn mening. Ik heb veel kennis over verschillende methodes en wordt zelf gedreven door nieuwsgierigheid en aandacht. Als je vastzit in je werk, kan professionele hulp, gebaseerd op psychologie, je helpen om sneller je potentieel waar te maken.

Esmee Verhagen
Esmee Verhagen

Ik ben Sociaal Psycholoog en Interventiekundige. Mijn aanpak is gebaseerd op de positieve psychologie. Ik ben opgeleid in Appreciative Inquiry, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Co-Active Coaching. Mijn loopbaan startte ik als selectiepsycholoog bij het Ministerie van Defensie. Daarna werkte ik 9 jaar als consultant, trainer en coach en vanuit deze rollen heb ik met een breed scala aan organisaties en mensen samengewerkt.

In mijn trajecten vind ik het belangrijk om samen en vanuit vertrouwen te werken en zichtbare resultaten te bereiken. In een traject met mij doe je inzicht in je kwaliteiten, waarden en wensen op en staat gedrag(-sverandering) centraal. Mijn stijl is zowel warm en toegankelijk als scherp en resultaatgericht. Ik geloof dat leren en werken bijdragen aan een waardevol leven. Anderen coachen richting energiegevend werk geeft mij veel voldoening.

Dijk & Van Emmerik
Dijk & Van Emmerik

Bij hr-adviesbureau Dijk & Van Emmerik werkt een creatief, deskundig team van arbeids- en organisatiepsychologen iedere dag aan nieuwe oplossingen voor arbeidsvraagstukken. Van assessments tot coachingsprogramma, van outplacementtrajecten tot therapie en training: als (wetenschappelijk) bewezen is dat het werkt, bieden wij het aan. Omdat het voor veel organisaties belangrijk is dat mensen optimaal presteren. Gelukkig is dat ook precies wat de meeste werknemers willen: goed presteren. En daarvoor kun je onze hulp inroepen. Meer informatie.

coachee 1
5 november 2019
Je leert heel erg naar jezelf te kijken, naar anderen te kijken, naar de manier waarop je in je werk staat maar ook privé. Heel waardevol!
Coachee 3
15 januari 2020
Mijn coachingsessies hebben veel inzicht gegeven in mijzelf, in waar ik naartoe wil op carrièregebied en in hoe ik dat kan gaan bereiken. Dit kwam omdat de coach zorgde voor genoeg ruimte om te delen waar je tegenaan liep, waarop feedback en sturing kwam. De coach was altijd erg open, liet jezelf de richting bepalen van het gesprek en bood altijd hulp aan.