5 juli 2007

Workshop: Hoe creëer ik waarde met mijn intellectueel eigendom?

Datum & tijd

2007-07-05 16:00:00

Op donderdag 5 juli organiseren iMMovator en Syntens wederom een workshop over intellectueel eigendom (IE) en het creëren van waarde. Dit maal wordt de workshop gehouden in Nieuwegein. Tijdens deze interactieve middag zal er aan de hand van korte inleidingen van experts gediscussieerd worden over intellectueel eigendom en hoe ermee om te gaan.

Deze workshop zit inmiddels vol!

Programma
Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

- Wat kan ik beschermen en hoe ga ik om met beschermd materiaal van derden?
Door Taco Huizinga van the Law Factor

- Hoe kan ik IE fiscaal/juridisch optimaal in mijn bedrijf inbedden?
Door Robert Heijjer van PWC

- Welke strategieën kan ik aanwenden om met mijn IE inkomsten te genereren?
Door Judith Tielen van Business Openers

Alle onderwerpen worden ingeleid door de genoemde experts. Daarna zal discussie worden gevoerd tussen de deelnemers. Eigen ervaringen en/of actuele vragen zijn nadrukkelijk nodig om diepgang te geven aan de workshop. Zowel ondernemers die nog weinig met het onderwerp bekend zijn als ondernemers met redelijke ervaring worden uitgenodigd om zich in te schrijven. In dit geval zal het niveauverschil in kennis resulteren in een dynamische workshop.

Waar en wanneer

Donderdag 5 juli van 15.00 uur tot 18.30 uur bij Syntens in Nieuwegein (zie de routebeschrijving ).

anmelden
Gezien het interactieve karakter van de workshop zijn er slechts 20 plaatsen beschikbaar. De workshop is kosteloos en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken. Als u interesse heeft, stuur dan een email aan Arno Bouwens (arno.bouwens@immovator.nl). U ontvangt dan direct een bevestiging, of – als de workshop vol zit – een afwijzing.