21 maart 2012

Emerce organiseert Digital Marketing Live!

Datum & tijd

2012-03-21 10:00:00

Op 21 en 22 maart organiseert Emerce Digital Marketing Live! in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het nieuwe event over online marketing, - advertising en interactive, met goede kwalitatieve inhoud als DNA. Een parade van activiteiten zoals doorlopende sessies, happenings, paneldiscussies, workshops en round tables. Twee dagen in het teken van uitwisselen van kennis, tactics, best practices, informatie uit cases en het opdoen van contacten.

Op het event kun je op diverse manieren het nieuwste op het gebied van online marketing, - advertising en interactive media volgen.

Theaters vol kennis en inspiratie
Gedurende twee dagen zijn acht theaters geprogrammeerd met top cases en de beste campagnes. Meer dan 200 experts over de thema’s: campaign, mobile, social, search, facebook, online advertising, analytics en dialogue.  Zoals bijvoorbeeld Thomas Marzano van Philips die zijn eigen personal brand door middel van social media bouwde. Of krijg inzichten over generatie Y en het cool maken van je brand van een wereldwijd onderzoeksbureau van de 'nieuwe generatie'.  Hoor de belangrijkste learnings over Facebook Communities. Krijg een instant kennisboost over apps tijdens de live beoordelingen door een deskundig panel. Get updated bij diverse panels en hoor interviews over trending topics zoals de cookie wetgeving en de toekomst van het mediabureau. 

Kleine settings vol kennisoverdracht en -deling
In ons pop up café staan meer dan 35 round tables voor je klaar. Het is the place to be om met collega’s van gedachten te wisselen en biedt een blik achter de schermen rond the do’s en dont’s van online marketing, - advertising en interactive media. Inspirerende tafelgesprekken over onderwerpen zoals campaign, mobile, social, search, facebook, online advertising, analytics, dialogue, games, lead gen en video. 

Meer informatie en inschrijven via de website van Digital Marketing Live! Wees er snel bij want de eerste 2500 registraties zijn kosteloos!