8 december 2015

Workshop Growing Games: van Spel naar Strategische Groei

Tickets Gratis, na selectie

Datum & tijd

2015-12-08 09:00:00

DGG Utrecht

Met een expliciete strategie groei je sneller, en maak je meer afgewogen beslissingen, waardoor sneller duidelijk is wat je wel en niet moet doen. Maar hoe bepaal je deze strategie? Je hebt hiervoor inzicht nodig in je eigen business. Wie zijn je concurrenten, wie zijn je partners, waar zitten mijn klanten, op welke manier kan ik geld verdienen?

In deze workshop op 8 december tussen 10-13 uur biedt het stimuleringsprogramma Growing Games game bedrijven de mogelijkheid om gestructureerd naar hun eigen onderneming te kijken. Om deze te analyseren en om te verkennen welke veranderingen interessant kunnen zijn. Past een andere manier van geld verdienen bij je aanbod? Welke veranderingen in je organisatie moet je daarbij maken? Zit je klant daarop te wachten? Wie is dan je klant? Welke formats zijn er al eerder uitgedacht?

De analyse wordt gedaan aan de hand van het Business Model Canvas, ingeleid met een introductie met een ondernemer uit de media industrie. De continue veranderingen van zijn bedrijf geven een goed inzicht in de keuzes die je kan maken. Hiermee krijg je bouwstenen aangerijkt om je eigen business beter te begrijpen en vorm te geven.

De HvA heeft uitgebreide ervaring met business modelling. Wil je meer weten, dan kun je deze publicatie eens doornemen, maar in de sessie krijg je al deze kennis samengebald gepresenteerd.

Heb jij als game ondernemer ook de ambitie om te groeien in omvang of in omzet? Dan helpt deze workshop je daar op een strategische manier over na te denken. Je krijg bouwstenen aangereikt en je gaat zelf aan de slag vanuit jouw onderneming. De workshop neemt in totaal 2,5 uur in beslag. Als resultaat heb je een aangepaste strategie waarop je zelf verder kunt bouwen.

Aanmelden kan hier