ROM Utrecht
7 juni 2022

Boost your Business Growth (ROM)

Tickets 0,- (Gratis)

Datum & tijd

Dinsdag 7 juni, 12.00 - 12.45 uur

*Onderdeel van de Dutch Media Day*

Ben je op zoek naar financiering voor verdere groei van je onderneming? Dan is de sessie Boost your Business Growth van de ROM voor jou bedoeld!

Edgard Creemers, directeur investeringen van de Regionale Ontwikkelings Maatschappij (ROM) presenteert de mogelijkheden die ROM kan bieden. Van early stage naar groei. Het voordeel van de ROM is dat ze goede banden onderhouden met allerlei partijen die ecosystemen bevorderen en daarmee extra ondersteuning bieden op groei.

Na de presentatie volgt een interessant gesprek met twee startups waar de ROM recent in heeft geïnvesteerd. Hoor van de ondernemers zelf waarom zij voor de ROM hebben gekozen!

Kaartjes voor fysieke, of online aanwezigheid

Voor dit event kun je een keuze maken tussen een ticket voor de fysieke bijeenkomst in Beeld & Geluid Hilversum, of een ticket waarmee je de link naar de livestream ontvangt.

Praktische informatie

Boost your Business Growth zal plaatsvinden op dinsdag 7 juni en is gratis fysiek bij te wonen of te volgen via een livestream. Een dag voor het event ontvang je informatie over de locatie en aanvangstijd of de link naar de livestream per mail.

De bijeenkomst duurt van 12.00 – 12.45 uur. We willen je verzoeken om om 11.45 uur aanwezig te zijn.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ter plekke je vraag stellen! Aanmelden kan hier.


Dit evenement wordt verzorgd door ROM Utrecht Region.

ROM Utrecht region