Campus Events

Dutch Media Days

De Dutch Media Days zijn een serie talkshows over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, tech en innovatie die inhoudelijk samengesteld worden door partners. De talkshows vinden plaats bij Beeld en Geluid Hilversum.

Concept

Dit jaar zijn de Dutch Media Days gestart, een serie talkshows over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, tech en innovatie die inhoudelijk samengesteld worden door partners. De Dutch Media Days zijn een verlengstuk van de jaarlijkse Dutch Media Week.

Met deze talkshows willen we gedurende het jaar kruisbestuivingen met professionals uit zowel de media als andere disciplines stimuleren. Daarnaast willen we het Media Park op de kaart zetten als dé plek waar wordt geëxperimenteerd met nieuwe technologieën, waar kennisdeling plaatsvindt en samenwerkingen opbloeien. De Dutch Media Days vinden overdag plaats, op het Media Park in Hilversum en worden afgesloten met ons welbekende Cross Media Café.

Dutch Media Days 2022

De volgende Dutch Media Day is op dinsdag 7 juni. Bekijk hieronder het programma en de deelnemers.

14.00 – 14.45 uur: Immersive Content | Next Steps (ClickNL)

CLICKNL start met een programma om de ontwikkeling en toepassing van immersive content te versterken. Tijdens deze sessie praten ze je bij over de voortgang. Wat zijn nu de Next Steps?…[Lees meer]

15.30 – 17.00 uur: Cross Media Café – Metaverse en media (Media Perspectives)

In dit Cross Media Café kijken we samen met een aantal Nederlandse pioniers welke mogelijkheden de Metaverse biedt voor de media industrie…[Lees meer]

Ook meedoen aan een Dutch Media Day?

Wil jij jouw achterban toespreken vanuit een professionele studiosetting op het Media Park? Laat je volledig ontzorgen en draag tegelijkertijd bij aan het creëren van een nieuwe, bruisende community. De eerst volgende Dutch Media Day vindt plaats op 6 september. Neem contact op via communicatie@mediaperspectives.nl, dan vertellen we je graag over de mogelijkheden!

 


Archief

Dutch Media Day 5 April 2022:

Het team

Ton van Mil
Frank Visser
Bert Kok
Merel Becht

Mogelijk ook interessant voor jou