Talent Development Program 2017-2018
6 september 2018

TDP Alumni borrel @ Dutch Media Week

Datum & tijd

Donderdag 6 september, 17.00

Het Talent Development Program biedt jong talent een springplank voor hun eerste stappen in de media-industrie. In oktober start de derde editie van dit unieke opleidingsprogramma en traineeship voor de media-industrie. Media Perspectives organiseert voor de alumni van de eerste twee edities en de pilot een gezellige alumni borrel tijdens de Dutch Media Week.

De trainees hebben tijdens de 9 maanden van het Talent Development Program hun media-kennis, skills en netwerk uitgebreid. Ze volgden workshops en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen. Van virtual reality tot business modeling, van het maken van podcasts tot scrum. Van design sprints tot werkbezoeken bij vooraanstaande mediabedrijven. Het Talent Development Program bood de trainees unieke inzichten in de mediawereld!

Tijdens de TDP-Alumni borrel kun jij jouw mede-trainees weer eens ontmoeten. Hoe gaat het met ze? Zitten ze nog bij hetzelfde bedrijf? Aan welke projecten werken ze? Ontmoet elkaar in het Schoolcafé van Beeld en Geluid onder het genot van een hapje en drankje. Na afloop van de borrel kun je doorstromen in andere programma-onderdelen van de Dutch Media Week, zoals de Media Summer Night bij Beeld en Geluid of de Alumni borrel van Media Future Week. 

Programma

17:00 Centrale opening
17:15 Kennismakingsgame
17:30 Inside tip van alumni over Media Summer Night
17:45 Start borrel

Ben je een alumnus van het TDP en wil je bij de borrel aanwezig zijn? Meld je aan.

Talent Development Program 2017-2018

 

Talent Development Program 2016-2017

 

De TDP Alumni Borrel is onderdeel van Dutch Media Week, hét festival voor iedereen die van media houdt. De impact van media staat centraal tijdens de vele activiteiten die van 1-10 september a.s. op het festival in Hilversum plaatsvinden. Voor jong en oud, voor professional en publiek. Zo biedt het festival een podium aan jonge en talentvolle mediamakers om elkaar te ontmoeten en om hun werk te laten zien. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen in de verschillende studio’s, ontmoeten bekende vloggers en presentatoren of doen mee aan een van de vele workshops voor het hele gezin.

Het festival wordt georganiseerd door Dutch Media Foundation en Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met Gemeente Hilversum.

Kijk voor het complete programma op dutchmediaweek.nl