7 augustus 2018

Informatie-avond Talent Development Program

Tickets Gratis

Datum & tijd

Dinsdag 7 Augustus, 18.30-20.00

Het Talent Development Program voor 2017/2018 is afgelopen. Geïnteresseerd in het Talent Development Program? Bekijk hier meer informatie.

Je hebt je diploma (MBO of hoger) op zak en wil dolgraag in de mediasector werken of daarin je next step zetten? Dan ben je niet de enige!  Hoe zet je jezelf extra in de spotlight van gave mediabedrijven? Hoe zorg je ervoor dat je actuele praktijkkennis in huis hebt en weet wat er speelt in de industrie? En hoe bouw je een professioneel netwerk op in de media?

Doe mee aan ons Talent Development Program. Zo word jij dé allround mediaprofessional waar mediabedrijven op zitten te wachten!

Wat is het Talent Development Program?

Het Talent Development Program is dé springplank voor een carrière in de mediasector. Het is een zes maanden durend intensief programma, waarbij jonge talenten extra kennis en vaardigheden opdoen, waardoor ze sneller kunnen doorgroeien in hun media-loopbaan.

Je verdiept je in de nieuwste technologieën, multiplatform content en business-vaardigheden, en werkt aan echte opdrachten van mediabedrijven. Ook is er uiteraard aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

Als jij wilt investeren in jezelf, doen wij daar nog een schepje bovenop. Je kunt via ons bij de start van het programma direct solliciteren naar een functie, maar als je daar nog niet aan toe bent, zorgen wij dat je meerdere keren tijdens het programma jezelf kunt presenteren aan media-werkgevers.

Meer informatie

Meer weten over het Talent Development Program? Op deze pagina vind je al veel informatie, maar op dinsdagavond 7 augustus is er een informatie-avond op het Media Park in Hilversum waar je alles te weten komt over het programma. We vertellen je meer over de verschillende manieren om mee te doen (open inschrijving of via een vacature), de aanmeldprocedure, het opleidingsprogramma en ervaringen van deelnemers tot nu toe.

De informatie-avond vindt plaats in de Switch (op elkaar gestapelde containers met verlichting on/off). De avond start om 18.30 uur en we sluiten rond 20.00 uur af.

Geïnteresseerd om langs te komen en meer te weten te komen over het Talent Development Program? Schrijf je dan hier in voor de informatie-avond!