19 juni 2018

Informatie-avond Talent Development Program

Datum & tijd

Dinsdag 19 juni van 18:30 – 20:00 uur

Het Talent Development Program voor 2017/2018 is afgelopen. Geïnteresseerd in het Talent Development Program? Bekijk hier meer informatie.

Wil je dolgraag starten in de media-industrie? Maar wil je je ook blijven ontwikkelen en verbreden? Ervaring opdoen én samen met andere talenten je wekelijks in een programma van toffe workshops en masterclasses storten? Dan is het traineeship via Media Perspectives wat voor jou!

In het traineeship stomen we jonge honden in een korte periode klaar tot echte mediadieren. Tijdens het traineeship doe je gedurende 9 maanden werkervaring op bij een mediabedrijf. Vier dagen in de week ben je als volwaardig medewerker werkzaam op een afdeling die je samen hebt uitgezocht. Dat kan een redactie zijn van een radio of televisieprogramma, een ICT afdeling van een facilitair bedrijf of een R&D afdeling.

Een dag en een avond in de week verdiep en verbreed je je kennis en skills tijdens het traineeship programma dat exclusief voor jou en de andere trainees is samengesteld. Je leert de fijne kneepjes van het vak tijdens exclusieve sessies van toonaangevende professionals en docenten. Je verdiept je o.a. in crossmedia, Augmented Reality, big data, storytelling, marketing en branding. Er is veel aandacht voor 21st century skills, zoals communicatie, samenwerking, presentatie en adviesvaardigheden. Daarnaast komen in blokken Content & Creatie, Marketing & Business en Technologie & Innovatie aan de orde.

Meer informatie

Meer weten over het traineeship? Op deze pagina vind je al veel informatie, maar op dinsdagavond 19 juni is er een informatie-avond op het Media Park in Hilversum waar je alles te weten komt over het traineeship. Praat met deelnemers, docenten en organisatie. De informatie-avond vindt plaats in de Switch (op elkaar gestapelde containers met verlichting on/off). De avond start om 18.30 uur en we sluiten rond 20.00 uur af.

Geïnteresseerd om langs te komen en meer te weten te komen over het traineeship en Media Perspectives? Schrijf je (gratis) in voor de informatie avond op 19 juni.