19 juni 2018

Cross Media Café Linear meets Digital

Tickets Gratis

Lineaire TV en digital groeien steeds meer naar elkaar toe. De werelden vloeien in elkaar over en benutten elkaars kracht. TV-zenders zijn steeds meer ‘multichannel content publishers’. Ze brengen hun content niet alleen naar tv maar ook naar web, SmartTV, mobiele apps, online video platforms en social media. Video is de motor van online traffic en steeds vaker zie je op TVinteractievormen vanuit digital. En in de tussentijd neemt lineair kijken nog steeds het grote merendeel van de kijktijd op het TV scherm voor haar rekening.

In dit Cross Media Café staat centraal wat er momenteel allemaal gaande is aan de kant van lineaire TV. Hoe kunnen daar de tools uit de digitale wereld worden toegepast?

Aandacht is er onder meer voor:

  • Adressable TV, de stand van zaken in Nederland en cases uit de praktijk
  • Wie is de baas over het TV-scherm en waar kijken we nog naar?
  • De nieuwe standaard voor Programmasignalering die onder meer ad replacement en nieuwe, verbeterde functies voor lineaire content mogelijk maakt

Het Cross Media Café wordt georganiseerd door Media Perspectives en Beeld en Geluid. Deze editie komt tot stand in samenwerking met Screenforce, de Nederlandse TV-marketingorganisatie.