7 november 2017

Road2India XL

Tickets € 50,00

Datum & tijd

2017-11-07 12:00:00

NBC Congrescentrum

Op 7 november van 13:00-18:30 uur organiseert Kamer van Koophand (KvK) het event 'Road2India XL'. Een bijeenkomst om de Indiase markt beter in beeld te krijgen. Met informatie over economische ontwikkelingen, kansrijke sectoren en regio's, de Indiase manier van zakendoen, juridisch, fiscale en financiële aspecten. Kortom: tips & tricks om deze markt succesvol te betreden. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Uit de aankondiging:

India heeft een populatie van 1,3 miljard mensen en dat maakt de potentiële afzetmarkt gigantisch. De afgelopen jaren groeide de Indiase economie jaarlijks met gemiddeld 6,4%. Naar verwachting zal de groei over 2017-2018 oplopen tot 7,8%. Daarnaast neemt de welvaart en grootte van de middenklasse sterk toe.

Hoe snel en flexibel speelt u in op nieuwe kansen in het buitenland? Vraagt u zich af hoe u uw positie kunt verbeteren of hoe u concurrentie voor kunt blijven? Kom dan naar Road2IndiaXL.

Naast een informatieve- en interactieve plenaire sessie, waarbij de ervaringen van collega ondernemers met u worden gedeeld zijn er een viertal workshops voor een eerste oriëntatie. Daarnaast kunt u via “Ronde tafelgesprekken” of "Éen op één gesprekken  zelf de verdieping zoeken op een aantal verschillende thema’s. De “sessies” hebben een specialist als gespreksleider.

Onderwerpen van de vier workshops

 1. Importeren vanuit India
  Import uit India, Norma Snell, BSCI samen met MVO NL
   
 2. Contacten leggen en het vinden van een zakenpartner
  Een afvaardiging van de Nederlandse vertegenwoordigingen in India (Dehli, Ahmedabad, Bangalore en Hyderabad) vertellen u welke diensten de posten u als ondernemer kunnen bieden. En André Sterk (KvK) vertelt u welke mogelijkheden er nog meer zijn om in contact te komen met een potentiële zakenpartner in India. Hiermee krijgt de deelnemer meer inzicht in de mogelijkheden op de Indiase markt.
   
 3. Cultuur van het zaken doen in en met India
  Bart Hergaarden van IndiaConnected informeert u over de zakencultuur in India, hoe is de communicatie in India, hoe is de communicatie in en met India en hoe kunt u de markt benaderen.
   
 4. Juridische en fiscale aspecten
  Mohamed Arichi van KPMG vertelt u over de juridische en fiscale aspecten van het zakendoen met India.

Meer informatie over het programma en inschrijven kun je hier lezen.