22 maart 2022

Opening AI Labs Universiteit Utrecht

Tickets 0,- (registratie verplicht)

Datum & tijd

22 maart 2022 van 13.00-17.00

Minnaertgebouw - Leuvenlaan 4, 3584 CE Utrecht

Leuvenlaan 4, 3584 CE Utrecht, Nederland

Het www.aimedialab.nl is een samenwerking tussen de Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht en Media Perspectives, en is gelieerd aan de AI Labs van de Universiteit Utrecht die feestelijk geopend worden op 22 maart 2022, van 13:00-17:00, in het Minnaertgebouw op het Utrecht Science Park.

Binnen de AI Labs werkt de Universiteit Utrecht met publieke en private organisaties en met andere kennisinstellingen aan maatschappelijke vraagstukken rond AI en Data Science. Dit doet de universiteit vanuit verschillende thematische labs, in verbinding met regionale en nationale netwerken.

Op dit evenement worden de reeds lopende AI Labs van de Universiteit Utrecht gepresenteerd: het Nationaal Politielab AI, het AI & Mobility Lab, het AI & Sustainability Lab, het AI & Media Lab. Ook presenteren ze nieuwe labs: het AI Lab for Public Services, het AI in Education Lab, het AI Lab for Chemistry and Catalysis en het AI Lab for Healthy Living. Daarnaast zijn er presentaties van I-Partnerschap en het programma Onderwijs voor Professionals. De middag zal worden afgesloten met een netwerkborrel.