12 februari 2015

Research Through Design, Inspiratie en Cocreatiedag

Datum & tijd

2015-02-12 09:00:00

Centraal Museum

Er liggen grote kansen voor het ontwerpend onderzoek van de toekomst. Graag nodigdt de NWO u uit om samen met hen de mogelijkheden voor aanvragen te verkennen op 12 februari  2015. Tijdens de bijeenkomst verstrekken zij informatie over de call, geven ze voorbeelden van ontwerpend onderzoek en worden onderzoekers van de universiteit en hogschool met elkaar in contact gebracht.

November 2014 opende de NWO call Research Through Design. Het programma Research Through Design is gericht op het versterken van onderzoek in de ontwerpende disciplines om bij te dragen aan de kwalitatieve versterking en doorwerking van innovatie en creativiteit. Bijzonder aan deze call is de exclusieve orïentatie op  ontwerpend onderzoek binnen de disciplines Archtectuur, Design en Fashion. Belangrijk ook is dat het onderzoek in samenwerking tussen universiteiten en HBO-instellingen uitgevoerd kan worden. 

Het programma wordt uitgevoerd door Technologiestichting STW, NWO Geesteswetenschappen en NRPO SIA. Aanvragen kunnen worden ingediend tot 21 april 2015.

Heeft u al een idee voor een project of zoekt u samenwerkingspartners? Geeft dit aan via het aanmeldingsformulier. 

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, inschrijven is verplicht door het reourneren van het ingevulde aanmeldingsformulier. aan secretariaat@regieorgaan-­‐sia.nl