20 november 2014

iZovator Award 2014

Tickets Gratis

Datum & tijd

2014-11-20 13:30:00

Kunstcentrum Kijkoor

Op donderdag 20 november 2014 strijden de finalisten voor de zesde keer om het beste en meest innovatieve idee voor de zorg. Naast de eer ontvangt de winnaar een prijs om de winnende innovatie ten uitvoer te brengen. Een onderdeel van de prijs is dat  er veel exposure plaats vindt  via het netwerk van iZovator gedurende een jaar. Tevens wordt de winnaar begeleid door  de Kamer van Koophandel. GP-Staffing, de consultancy-organisatie te Nieuwegein die gespecialiseerd is in vraagstukken die raakvlakken hebben met de overheid, gaat de winnaar helpen met advies op het gebied van Europese subsidies

De selectie

Na de voorselectie worden de finalisten uitgenodigd voor een oefenpitch (5 minuten) die plaatsvindt op 7 november a.s. in Hilversum. De finalisten krijgen dan waar nodig feedback zodat ze worden klaargestoomd voor de finale pitch op 20 november a.s. Uit alle inzendingen strijden maximaal 6 finalisten voor een deskundige jury om de beste innovatie. De jury beoordeelt de ideeën van de genomineerden op basis van innovatie, schaalbaarheid, doelmatigheid en praktische uitvoerbaarheid op korte termijn.

Jury
De jury bestaat uit de voorzitter, Gaston Crolla (manager regiostimulering van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland),Dick Sietses (Health Innovations), René Hup (bestuurder Amaris Zorggroep), Jeroen Crasborn (senior adviseur zorgstrategie bij Achmea), Jan Berkhof  (Rabobank) en namens de Hogeschool Utrecht neemt Danielle Poels ook deel aan de jury.

Het programma

Om 14:30 uur is de inloop met koffie en thee. Om 15:00 uur opent de dagvoorzitter Yolanda Gagliardi, directeur iZovator, met een welkomstwoord. Vervolgens krijgen alle finalisten vijf minuten de tijd om hun innovatieve product, dienst of idee te pitchen aan de jury. Na afloop van alle pitches zal Gaston Crolla de uitslag bekend maken en de prijzen uitreiken.

Keynote spreker Marieke Rietbergen

Tijdens de uitreiking is Marieke Rietbergen, directeur  van Design Innovation Group B.V, de keynote spreker. Ze zal een inspirerende, korte, interactieve sessie verzorgen over ‘Design Thinking’. Design Thinking is een methodiek uit de creatieve industrie die wordt toegepast om op een bottom up wijze onder meer werkprocessen te verbeteren. Ook zal de 'Handylegs' de winnaar van vorig jaar een presentatie geven.

Locatie:

De iZovator Award 2014 vindt plaats in het kunstcentrum Kijkoor onderdeel van Sherpa. Adres: Eikenlaan 4 in Eemnes. Kunstcentrum Kijkoor biedt kunstenaars met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid om hun talenten verder uit te diepen, uiteraard onder deskundige begeleiding. In het Kunstcentrum bevinden zich verschillende soorten ateliers waar onder meer schilderijen, keramiek en kunstzinnige gebruiksvoorwerpen worden gemaakt. Daarnaast vindt u er een winkel, galerie, theater en restaurant.

 

Aanmelden
Aanmelden voor deelname aan de iZovator Award kan nog steeds! De uiterste inschrijfdatum is 27 oktober 2014! Ga naar www.izovator.nl/aanmelden en download het aanmeldingsformulier of stuur een mail naar ramon.abraham@izovator.nl

Ga naar www.izovator.nl en schrijf u snel in om bij de uitreiking aanwezig te zijn. 

Sponsoren
De iZovator Award wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Hilversum, Vecht en Plassen, De Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland, Health Innovations en GP-staffing te Nieuwegein.